Calendari

AnteriorSegüent
DlDmDxDjDvDsDg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 Pitch&Putt  Padel

Instal·lacions i Serveis

Les instal·lacions i serveis de Pàdel Montseny estan dissenyades pensant en vostès, el nostre principal interès.

A continuació els hi detallem els diferents serveis i prestacions que els hi oferim:

 

ESCOLA DE PÀDEL

Practicar un esport requereix implicació, coneixement i tècnica. Per això els hi oferim la possibilitat de rebre classes tant privades com en grup amb els nostres professionals.

Per a facilitar-los al màxim el procés d’aprenentatge, tenim diferents nivells: inicial, mitjà i avançat. En cas de realitzar classes en grup, els components tindran sempre el mateix nivell.

 

BOTIGA I LLOGUER DE MATERIAL

Dins del local social de Pàdel hi trobaran una part de venta i lloguer de material d’articles de Pàdel amb els millors materials i últims avanços per a cobrir les seves necessitats, sempre amb garantia per la seva qualitat.

Facilitem el lloguer del material pels principiants, per aquells que només l’utilitzaran un/s dia/es en concret o, fins i tot, per provar un tipus d’article. Tots aquests productes també els trobaran a la part de venda de la botiga, sempre assegurant la màxima garantia de qualitat i posant a la seva disposició l’assessorament personalitzat dels nostres professionals. .

 

INSTAL·LACIONS

Finalitzada la jornada podran disposar de les nostres instal·lacions pensades per a la seva relaxació.

Posem al seu abast un jacuzzi d’aigua climatitzada i una sauna seca per a cinc o sis persones.

Disposem també de dos vestuaris (homes i dones) equipats amb bancs, guixetes per guardar els seus objectes personals, banys i dutxes.

 

   

LOCAL SOCIAL DE PÀDEL

El local social de Pàdel és un establiment ideal per prendre una beguda refrescant a l’estiu, un reconfortant cafè a l'hivern, o gaudir d’un pica-pica i tertúlies tant a dins com a fora a la terrassa.

La seva capacitat és de 45-50 persones al seu interior, i la mateixa capacitat a l’exterior. La terrassa està equipada amb taules, cadires i para-sols. El local està situat just davant de les pistes 1 i 2 de Pàdel.

   

 

© 2012 Pitch & Putt Golf Montseny
Crta. de Gualba, s/n Finca de Can Cambó 08474 Gualba (Valles Oriental)